INFODYS - A 21. század plakátjai interaktív digitális felületek
epostersystem.com Amikor egy hivatalban, szállodában, orvosi rendelőben vagy más közforgalmi helyen várakozunk, esetleg a munkahelyi büfében tartózkodunk, önkéntelenül is elolvassuk az ott kihelyezett plakátokat, hirdetményeket vagy szóróanyagokat, amelyekről sokszor csak utólag derül ki, hogy milyen hasznosak. A papír alapú információhordozók azonban ma már kevésbé keltik fel a figyelmet (nem beszélve drága előállításukról vagy a környezetterhelésről), viszont egy felhasználó által kezelhető digitális táblával azok is szívesen elbabrálnak, akik egyébként nemigen olvasnak. A Partners Pécs Kft. a közelmúltban kezdte el az INFODYS információs totemoszlopok telepítését, például a Szentágothai Kutatóközpontban üzembe helyezett eszközt máris nagy megelégedéssel használják. De egy érintésvezérelt, ledkijelzővel ellátott tájékoztatóeszköz már a kamarai székházban is működik, segítségével aktuális hírekhez, információkhoz juthatnak a felhasználók kép, szöveg vagy akár rövid videó formájában. A kamarai terminálon hamarosan már a Dél-Dunántúli Gazdaság legfrissebb számai is olvashatók lesznek, csakúgy, mint a lap archív számai.
- Az INFODYS-on felhasználóként mi magunk választhatjuk ki, hogy milyen tartalmat szeretnénk megtekinteni, de az eszköz más felhasználói interakciókra is beprogramozható. Mivel a kijelző mérete 49'-es, felbontása pedig full HD, így minden kép, szöveg és videó tökéletesen él rajta – tájékoztat Szundi György, a Partners Pécs Kft. ügyvezetője. – Az eszköz minden olyan helyen kiválóan használható, ahol látványos formában szeretnénk eljuttatni változó tartalmakat a vásárlóinknak, az ügyfeleinknek vagy a saját munkatársainknak. Például egy céges ügyfélfogadó helyiségben vagy egy hotel recepcióján, ahol szükség van az aktuális ajánlatok, információk, programok kommunikálására.
A tartalmakat internetes felületen keresztül lehet frissíteni, cserélni, így akár olyan helyekre is érdemes telepíteni az eszközt, ahol nincs állandó felügyelő- vagy kezelőszemélyzet. A Partners Pécs már megkezdte az eszközök értékesítését, illetve bérbe adását, merthogy akár néhány napra is kölcsönözhetők konferenciákra, kiállításokra, rendezvényekre, poszterek bemutatására.

Tekintse meg a rendszer bemutató videóját ide kattintva!