Új lehetőség a poszter bemutatásban!
e-Poster System

Az e-poster rendszert azért fejlesztettük ki, hogy a tudományos konferenciák posztereit nyomtatás nélkül, egyszerűen, kényelmesen, kis helyen, gazdaságosan lehessen bemutatni. Egy egységen 15 poszter mutatható be úgy, hogy az aktuálisan nézni kívánt posztert a kijelző oldalán lévő gombbal lehet kiválasztani. A kiválasztott poszter egészen addig látható, amíg a néző nem választ egy újat, vagyis meg nem nyom egy másik gombot.


e-Poster System

A 120 cm-es full HD LED kijelzőkön tökéletes látványt nyújtanak a képek és ábrák, jól olvashatók a szövegek is!


e-Poster System

A poszterek nem igényelnek különleges előkészítést, csak a nyomtatásra szánt állományt kell e-mailben elküldeni a megadott címre. Így a beküldő megtakaríthatja a nyomtatási költséget, és a környezetre is vigyázott.


e-Poster System

A kongresszus helyszínén bárhol, könnyedén elhelyezhetők az állványok – akár az előtérben, kisebb termekben vagy a plenáris terem egy részén –, így sokkal kisebb területet kell bérelni.


e-Poster System

Rugalmasan szekciókba rendezhetők, csoportosíthatók a poszterek téma, előadó, a bemutatás időpontja vagy más szempontok alapján.


e-Poster System

Gazdaságos! Egy állványon tizenöt poszter mutatható be, így sokkal kevesebb eszközt kell bérelni, elhelyezni. Nincs nyomtatási költség, nem kell a posztereket szállítani – ami a repülővel érkező előadóknak különösen nagy előny.


e-Poster System

A hagyományos - nyomtatott - poszterrel ellentétben lehetőség van videoposzter bemutatására is. Így még látványosabbá teheti prezentációját.