Segítség

Videoposzter készítése
Ha videoposztert szeretne bemutatni, javasoljuk az előírtnál 2 pt-tal nagyobb betűméret használatát. A poszterébe ágyazza bele a mozgókép(ek)et, és állítsa be hozzájuk az időzítést (a vetítéssel együtt azonnal induljon). Egy diából álljon a poszter, mivel a kijelzőn egy gombhoz lesz hozzárendelve. A beágyazott mozgókép folyamatosan ismétlődve kerül majd lejátszásra. Ne PDF állományt küldjön, hanem PPT-t és mellé külön a video(ka)t is. A videoposzter érintő kijelzős rendszeren nem érhető el.


Nem megfelelő méret
Ha az Ön által elmentett PDF vagy PPT fájl nem a leírás szerinti 72x128 cm (álló) formátumban készült el, akkor azt - az arányokat megtartva - a kijelző szélességéhez igazítjuk. Ez esetben a poszter alatt és felett fekete sáv lesz látható.


Nem megfelelő tájolás
Ha az Ön által elmentett PDF vagy PPT fájl fekvő tájolással készült el, akkor a poszter alatt és felett széles fekete sáv lesz látható. Ez esetben a tartalom - legfőképpen a szöveg - nehezen lesz olvasható.


Mentés helyett nyomtatás
Ha az Ön által elmentett PDF nem teljesen tölti ki a lapot, akkor valószínűleg a Mentés másként menü helyett a Nyomtatás menüvel készítette a PDF-et. Ha nem tudja elmenteni PDF-ként a dokumentumot, akkor a PPT állományt küldje el részünkre.


Több dia átmásolása
Ha az Ön által elmentett egy diából álló PDF úgy készült, hogy a leírás szerinti 72x128 cm (álló) formátumú lapra másolt át teljes (oldal)tartalmakat több diáról, akkor a poszter nehezen lesz olvasható. Ez esetben külön másolja ki a diák tartalmát és állítsa be a leírásban szereplő (min. 24 pontos) betűméretet.